Search
Close this search box.

Today FM en Keizerstad FM

Beide stations (Today FM en Keizerstad FM ) zijn gisteren met elkaar overeengekomen dat met ingang van heden de uitzendingen van Today FM worden voortgezet door Keizerstad FM. Door deze nieuwe samenwerking ontstaat een commerciële regionale radiozender met een potentieel bereik van zo’n half miljoen potentiële luisteraars in het Knooppunt Arnhem-Nijmegen.
Keizerstad FM is vanaf nu te beluisteren via FM 87.8 voor de regio Groot Arnhem en via FM 92.1 voor de regio Groot Nijmegen.

Op 1 oktober van het afgelopen jaar startte Keizerstad FM als commerciële omroep na een bestaan als illegale radiozender en publieke lokale omroep. De samenwerking met de commerciële omroepen 8FM Brabant en Rebecca Radio (Noord-Nederland) resulteerde eerder al in de verspreiding van Keizerstad FM via de sterke zender FM 87.8 en de ruim 100.000 kabelaansluitingen in Gelderland op FM 106.9 (Huissen FM 100.9).

Met de uitzendingen via FM 92.1 is Keizerstad FM voor het eerst sinds ruim tien jaar ook te beluisteren via een tweede zender in de plaats waar het in 1982 allemaal begon; Nijmegen.

De grote K is nu dus te ontvangen via 87.8FM in Arnhem en via 92.1 FM in Nijmegen, maar sinds enkele maanden ook via het internet. Klik hier en kijk bij de Real-Radio-Wereld-Ontvanger. (Keizerstad FM / M)

Gerelateerde berichten