Alweer Kort Nieuws

Sylvana Simons zal vanaf 13 februari de presentatie op zich nemen van de SBS SOAP De BUS. Silvana is onder andere bekend geworden met Sexquiz on the Beach en TMF, waarom Sylvana de keus van SBS is geworden, natuurlijk omdat ze lekker kan praten, maar dat zeiden ze ook van Rolf Wouters, maar dat bleek later ook een flop te zijn.

De 500.000 leden van de NCRV kunnen per 1 maart gratis een internetaansluiting van de omroep krijgen. Doel is meer contact te krijgen met de leden. De startpagina NCRVNET.NL moet de leden de weg wijzen op het internet.

SBS 6 EN LIBERTEL INTRODUCEREN MOBIEL CHATTEN VIA TEXT
Na een try out periode eind vorig jaar kunnen nu ook alle Libertel abonnees en Libertel prepaid bellers chatten met hun GSM telefoon via de Textdienst van SBS 6. GSM-bellers kunnen dan korte tekstberichten verzenden naar speciaal gereserveerde textpagina’s waardoor er een vraag- en antwoordspel tussen kijkers op gang komt met de textpagina als achtergrond. Het chatten is vergelijkbaar met het chatten op Internet. Rond de zomer van dit jaar introduceerde SBS 6 al de mogelijkheid voor KPN abonnees om mobiel te chatten via SBS 6 Text.

De grote regionale dagbladen van Nederland gaan gezamenlijk hun vacatures op het internet publiceren via uitgever Wegeners. (Jobtrack.nl)

‘De capaciteit van de zendmasten voor mobiele telefonie langs de snelwegen rond Utrecht wordt uitgebreid. Volgens KPN-Telecom is dat dringend nodig omdat tijdens files en in de spits massaal vanuit de auto wordt gebeld.’

‘Ruud Bénard, beter bekend zonder achternaam en met voorvoegsel Big Brother, is zijn schnabbeltournee begonnen. Voor een paar duizend gulden is de man die met de ogen dicht kan praten in te huren. Discotheekhouders staan in de rij want de Ruud-factor betekent minstens een verdubbeling van de omzet.’

Sinds 4 januari is Arrow Classic Rock Radio op de kabel te ontvangen in Maastricht en Eijsden (FM 98.3 Mhz). Leiden en de Bollenstreek kunnen het radiostation sinds afgelopen donderdag (20 januari) ontvangen (FM 98.5 MHz). In de maand februari zal Arrow Classic ook in de laatste Castel gebieden op de kabel komen, Delfzijl, Deventer, Nijverdal, Hardenberg en de Noordoostpolder. In maart volgen de kabelnetwerken van Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest via 97.9 MHz en Zoetermeer. (Bart van Hoek)

Ruud de Wild en Tatum Dagelet stappen binnenkort in het huwelijksbootje, dit meldde Ruud de Wild aan een collega-DJ van de Amsterdamse zender City FM. Ruud werd bruut in zijn slaap gestoord, maar hij wilde wel toegeven dat Tatum zijn vrouw wordt. Gefeliciteerd Ruud.

Rolf Wouters die momenteel Televisione di Rolfo presenteert lijkt te floppen, zo melden de kijkcijfers, we wachten af, hoelang dit programma het nog volhoud.

Whiplashlijders boos over commercial Centraal Beheer
De Whiplash Stichting Nederland (WSAN) heeft veel reacties binnen gekregen van patienten die zich buitengewoon gekwests voelen door de jongste commercial van Centraal Beheer, waarin vader en zoon Moszkowicz figuren. “Het geeft geen pas dat een verzekeraar in een ludiek spotje refereert aan een ongevalsletsel dat zeer verstrekkende gevolgen kan hebben. De ervaring van (vele donateurs van) de stichting is echter een geheel andere,” stelt de vereniging.
In de commercial van Result DDB rijdt een jongeman achterop de Jaguar van ’s lands bekendste advocaten. Ofschoon de auto geen schade heeft, wrijft Moszcowicz jr. zich pijnlijk over zijn nek, waarna de bekende slogan Even Apeldoorn in beeld verschijnt. De WSAN ziet ook een positief aspect: “Centraal Beheer erkent hiermee tenminste dat whiplash kan worden opgelopen bij een relatief lage botssnelheid.”

Even enkele feiten op een rijtje gezet….lees u even mee…..

* Gaat Corné Klijn naar Radio538?
* Komt jensen binnen 3 weken weer terug op Veronica?
* Gaat Jeroen van Inkel naar Radio538 over 2 maanden ja of nee?
* Maakt Evers deze week bekent of hij weggaat ja of nee?
Als alles doorgaat zullen dus met van Inkel en Evers ook Ruyer, Boscha en Romijn meegaan.

*Oja Ruud de Wild gaat de ochtend niet doen, hij blijft tussen 16 en 18 uur.

Heeft u persberichten, media-nieuwtjes, suggesties, problemen, laat het ons weten, via onze site

Tot morgen. (M)