Veeeeeel kort media nieuws

Op dinsdag 25 januari 2000 zal Mariah Cary’ gaan optreden tijdens de Staatsloterij Show.

In “Koken Met Sterren” op zondag 23 januari 2000 van 17.00-18.00 uur is Marc-Klein Essink te gast.

In de laatste aflevering van “Het Is Hier Fantastisch” bezoekt Ursul de Geer op maandag 24 januari van 20.30-21.00 uur Turkije, Cuba, Frankrijk en Kos.

Op woensdag 26 januari 2000 is Mariah Carey te gast bij Oprah Winfrey van 14.20-15.10 uur.

27 februari is het weer de dag van het Nationaal Song Festifal

Op zaterdag 29 januari 2000 van 17.30-18.00 uur is in “Het Staatslot Op Locatie” weer plaats voor optredens. Ditmaal: De Engelse jongensgroep Westlife en Benny Neijman & Tony Wille. Marc Klein Essink laat het prachtige land Nepal zien.

De opdrachten van “De Kans In Je Leven” op zaterdag 29 januari 2000 van 20.00-21.00 uur zijn:
� een vader moet 6 verschillende colasoorten bij het proeven be-noemen.
� een vader moet theelepeltjes in een kopje schieten.
� een moeder moet een balletje zien hoog te houden met een blazende stofzuiger.

Patricia Paay en Catherine Keyl zijn te gast in het programma “Ladies Only” op dinsdag 25 januari 2000 van 22.15-22.45 uur.

O.a. tv-presentator Gregor Frenkel Frank is op zondag 23 januari 2000 van 21.30-22.00 uur te gast in het programma “Dierbare Honden”.

Schaatsster Tonny de Jong is te gast op donderdag 27 januari 2000 van 22.45-23.20 uur in het programma “2 Meter Sessies”.

Op zaterdag 22 januari 2000 om 18.05 uur is in het programma van “Tatum en Jennif” Sugar Lee Hooper te gast. Ze gaan samen bowlen.
Op zaterdag 22 januari 2000 om 18.35 uur zal in het programma “Countdown Hitfiles” de nieuwe single van “All Saints” te horen zijn, getiteld “Pure Shores”.

Op maandag 24 januari 2000 om 21.05 uur zijn in het spelprogramma “Balla Balla” Richard Witschge en Bert Konterman te gast.

Op maandag 24 januari 2000 om 22.10 uur zal Katja Schuurman her-examen gaan doen in “Blij Dat Ik Rij”.

Onderwepen van BUCH op maandag 24 januari 2000 om 23.15 uur:
� Menno gaat op bezoek bij Ger, die thuis gifslangen heeft.
� Menno bezoekt Debbie die erg opgewonden raakt als ze naar mannen kijkt die door hoerenbuurten lopen en op zoek zijn naar betaalde seks. Debbie komt vaak in rosse buurten en raakt dan steevast opgewonden. Ze vertelt Menno wat er meestal gebeurt.
� Menno bezoekt Willem die miljoenen aan kunst in z’n huis heeft staan.

Op woensdag 26 januari 2000 om 20.30 uur is de meest sexy vrouw van Italie, Anna Falchi, te gast in “Televisione Di Rolfo”.

Mediakabel’s Mr. Zap, een tv-dienstenpakket dat door verschillende kabelexploitanten binnenkort wordt aangeboden, heeft een eigen plekje op het Internet: mrzap.nl

De ANRS-nieuwsbulletins zijn, of zullen binnenkort te beluisteren zijn op: Happy Radio – Amsterdam, CITY FM – Amsterdam, SUN FM – Zuid Holland, Stadsradio Den Haag, Stadsradio Rotterdam en op R.O.G. Radio in Groningen. Binnenkort zullen tevens de belangrijkste stations in de provincies Noord-Brabant (8FM en Atlantis) en Gelderland (Hot Keizerstad en Atlantis) van ‘ANRS nieuws’ voorzien worden. De verwachting is dat het aantal afnemers op korte termijn meer dan verdubbeld zal worden.

Net5 komt met een real Life-soap “De flat”. Net5 ziet ook de dollartekens voorbij rollen Nederland wordt dus e e n grootte soap. Wij luisteren liever Radio, dat medium is namelijk iets sneller. Media bovenop Maxima Maxima Zorreguieta, de vriendin van kroonprins Willem-Alexander, is zich aan het verdiepen in de Nederlandse samenleving. De Nederlandse media zitten er nu bovenop, want het zou de nieuwe koningin kunnen worden.

Actualiteitenprogramma Netwerk van de publieke omroepen KRO, Avro en NCRV heeft het initiatief genomen tot een internet-omroep.
Nederland4 is het geworden, maar zoveel ophef over een site waar niet veel byzonders te beleven is snappen wij niet. Wat is er te vinden, enkele real audio filmpjes, waar je niet veel wijzer van wordt, jammer.

Twijfels rond nieuwe show Rolf Wouters
Dolblij was Rolf Wouters toen hij eindelijk “verlost” was van Big Brother en zich volop kon gaan storten op zijn nieuwe, Italiaanse avontuur: “Televisione di Rolfo”. Maar het Nederlandse publiek lijkt nog niet erg gecharmeerd van deze spaghettishow.

Fabienne is weer terug op de beeldbuis. Fabienne zal binnenkort weer op RTL4 te zien zijn, ja alweer, nu met een programma dat getiteld is “Your Big Break.

Jan Willem Bult, eindredacteur bij de KRO is tegenstander van reclame blokken rond de jeugdprogramma’s. Hij vind dat er te veel reclame wordt uitgezonden, bijvoorbeeld rond de programma’s Sesamstraat en Jeugdjournaal. Er zijn al landen waar het niet meer is toegestaan om reclame uit te zenden bij kinder programma’s, hoelang duurt het nog in Nederland.

President Sautter van het televisieconcern CLT-Ufa heeft geen problemen met een mogelijk vertrek van Veronica uit HMG. Maar de programma’s, presentatoren en de naam blijven in het bezit van HMG, zei Sautter

Heb jij altijd al gedroomd van een carriere als model? Radio 538 geeft je een unieke kans om die droom in vervulling te laten gaan! Radio538 is namelijk op zoek naar een nieuwe Francoise, het model dat meer dan een jaar lang Radio 538 Dancesmash Hits CD’s heeft gesierd. Iets voor jou? Stuur dan voor 4 februari aanstaande een goed gelijkende foto samen met al je persoonlijke gegevens naar het volgende adres:

Radio 538
Postbus 2538
1200 CM Hilversum
o.v.v. dance smash model

(Bronnen: Bernie Hoevenaars, RTL. 4, RTL. 5, Veronica, M, VFM)