Zoek
Sluit dit zoekvak.

Column – Giel Beelen – Forums

De Forums op de RadioWereld kent inmiddels iedereen wel, er wordt stevig gediscuseerd over tal van onderwerpen, en af en toe zitten er leuke berichten tussen, maar er worden ook regelmatig door mensen de raarste dingen vertelt, en soms moet RadioWereld ingrijpen.

Dit houd in dat we sommige reacties verwijderen doordat mensen bijvoorbeeld racistisch of beledigend zijn, Berichten van seksuele aard posten die ook anders geformuleerd kunnen worden halen we soms ook weg. Dit gebeurde dus ook met de berichten van Giel Beelen, maar wij waren nog niet op de hoogte van zijn praktijken.

Giel Beelen heeft zich in de nacht van maandag op dinsdag oraal heeft laten bevredigen door een prostitué, dit gebeurde live op Radio3FM, en daar kwamen we te laat achter dat het ook werkelijk gebeurd was, onze Column schrijver heeft er dus een leuk verslag over geschreven.

Lees zijn verhaal Publiciteits-Geil en andere columns hier op de radiowereld. Eventuele reacties kunt u achter laten in de forums op RadioWereld. (M)

Gerelateerde berichten