HAPPY VALENTINE

De vrolijkste radio zender van Nederland biedt al haar luisteraars de komende week de mogelijkheid om zijn of haar geliefde een happy valentine’s day toe te wensen.

Vanaf vandaag kunnen luisteraars bellen naar de Happyfoon via 0909-202 6 105, zich door laten verbinden met de studio en dan vervolgens zijn of haar boodschap inspreken voor zijn of haar geliefde. Op maandag 14 februari (valentijnsdag) zullen deze boodschappen door Happy Radio worden uitgezonden.

Onder alle deelnemers worden een aantal leuke prijzen verloot.
Happy Radio is te ontvangen in Friesland via ether 103.3 FM, Haarlem & Meer via ether 104.3 FM, Hilversum e.o. kabel 102.4 FM, Groot Amsterdam kabel 99.9 FM, Edam-Volendam kabel 105 FM, overig Noord-Holland kabel 98.4 FM en Den Haag kabel 92.4 FM. (M)

Gerelateerde berichten