Search
Close this search box.

DREAMTEAM PROGRAMMERING RADIO 538 BEKEND

Content is het sleutelwoord van de nieuwe koers van Radio 538. Met een kersvers deejay dreamteam en een verscherpte programmering die geheel is afgestemd op het luistergedrag van 10 tot 34 jarigen, presenteert het station haar vernieuwde koers. Kwaliteit en professionaliteit staan voorop bij de zomerprogrammering die vanaf 17 april aanstaande van start gaat.

Meest opvallend in de nieuwe programmering zijn uiteraard de populaire radioshows van de pas aangetrokken radiocoryfeeën Edwin Evers en Jeroen van Inkel. Elke werkdag zullen zij tijdens de ochtend- en avondspits het fileleed verzachten met hun spraakmakende humor en creativiteit. Van 6:00 tot 9:00 uur zal het komische radiotrio Edwin Evers, Cobus Bosscha en Rick Romijn, vele ochtendhumeuren verdrijven met de Radio 538 ochtendshow ‘Evers Staat Op’. Radiolegende Jeroen van Inkel verzacht de avondspits met zijn eigenzinnige Rinkeldekinkel.

SBS-diva Sylvana heeft haar contract bij Radio 538 verlengd en presenteert vanaf 17 april iedere zondagavond haar radioprogramma ‘Sylvana’ waarin ze met luisteraars praat over sex, liefde en relaties. Ook Cobus Bosscha (ex-3 FM) en Dennis Ruyer (ex-Veronica FM) krijgen een eigen plaats in de programmering. Bekende namen uit de Radio 538 programmering, zoals Wessel van Diepen, Jeroen Nieuwenhuize, Barry Paf, Rick van Velthuysen, Tim Klijn, Niels Hoogland, Lindo Duvall en Arlo van Sluis zijn uiteraard ook weer terug te vinden in de nieuwe programmering.

De nieuwe programmering vind je gedetailleerd op de 538-website.