LANDELIJKE EK-ACTIE op VERONICA FM

Op maandag 22 mei 2000 startte VERONICA FM met een landelijke EK 2000 VOETBALACTIE.
Sinds gisteren gaat de exclusieve Veronica FM EK Harley Davidson op patrouille door Nederland op jacht naar vervoermiddelen die voorzien zijn van de speciale: “Ik Stop Voor Oranje!”-sticker, die in Veronicablad nr.21 werd verspreid. De eventuele winnaars maken kans op de ultieme hoofdprijs: de unieke EK Harley Davidson met voetbaldessin. Ook wordt de bestuurder uitgenodigd om de eerste wedstrijden van het Nederlands Elftal op 11, 16 en 21 juni 2000, in een exclusief stadion in Amsterdam bij te wonen.

Dit stadion, dat speciaal door VERONICA FM voor haar luisteraars wordt gebouwd, is voorzien van een reusachtig beeldscherm van 30 m2 en een tribune in de vorm van een amfitheater dat plaats biedt aan ruim 1.000 toeschouwers.
De enige manier om 1 van deze 1.000 gasten te zijn is om zo’n sticker op je motorvoertuig te plakken. De winnaars worden direct doorverbonden naar de VERONICA-FM -studio om zo te horen wat zij gewonnen hebben. Behalve de “Harley patrouille” bestaat er namelijk overal in Nederland de kans om geselecteerd te worden voor het voetbalspektakel van VERONICA FM.

Op een willekeurige afrit in Nederland staat een speciale team klaar om een gelukkige winnaar uit de
toestroom van auto’s te kiezen. De afrit in kwestie staat aangegeven met een spandoek, zodat iedereen kans maakt op een zitplaats in het stadion, mits voorzien van een sticker.

Om het EK-festijn op een unieke manier te beleven, is het VERONICA-FM stadion van alle gemakken voorzien en wordt de feeststemming voorafgaand aan de wedstrijd opgedreven door verschillende optredens van nationale artiesten/groepen.

Verder maken de luisteraars van VERONICA FM ook nog kans op een voetbalreis voor 11 personen naar een top voetbalclub ergens in Europa, waar men dan aldaar volledig in de watten zal worden gelegd. Voor degenen die geen plaats in het speciale VERONICA FM-stadion in de wacht hebben kunnen slepen, geeft VERONICA FM ook voor alle EK-wedstrijden kaarten weg (ter beschikking gesteld door Adecco).

VERONICA FM is te ontvangen in Zuid-Holland op FM 103,8 MHz; in Amsterdam op FM 103,6 MHz; in Midden-Nederland op FM 88,1 MHz; in Zuid-Limburg op FM 93,4 MHz; in Midden-Zeeland op FM 93,0 MHz en FM 93,3 MHz en in Den Helder op FM 88,3 MHz, en natuurlijk via de meeste Nederlandse kabelnetten in stereo op de kabel.
(Veronica-Persdienst / Bernie Hoevenaars.)