BIG BROTHER (2) KANDIDATEN GEZOCHT

In september 2000 start VERONICA met de 2e reeks van “Big Brother”. Vanaf gisteren 22 mei 2000 is de werving van een groep nieuwe bewoners voor dit tv-programma van start gegaan.

Voor deze nieuwe serie worden nieuwe enthousiaste bewoners gezocht.

Degene die de uitdaging aandurven kunnen zich aanmelden door te bellen naar: 0909 – 88 08 (F. 1,50 per minuut) of kijk op de Internetsite van “Big Brother”. Dit is: www.big-brother.nl. Vanaf maandagavond 21.00 uur, een half uur na de uitzending van “Big Brother VIPS”, staan de lijnen al open.

De uitgangspunten van “Big Brother” blijven ongewijzigd: 100 dagen geen contact met de buitenwereld, geen privacy, 24 uur per dag gevolgd worden door 24 camera’s en tientallen microfoons. De uiteindelijke winnaar krijgt F. 250.000,- gulden.

Op de internetsite kan men meer informatie vinden over de selectiemethode en over het tv-programma zelf.
(Veronica-Persdienst / Bernie Hoevenaars.)