Search
Close this search box.

Goudkust doet het erg goed

In de geschiedenis van de Nedersoap is “Goudkust” altijd een problemenkindje geweest. Hoewel de serie in de eerste jaren nog aardig scoorde, gingen de kijkcijfers begin vorig jaar drastisch achteruit. SBS6 besloot “Goudkust” te schrappen.

FOX redde de soap weliswaar van de ondergang, maar het aantal kijkers bleef dalen, mede door het succes van het gelijktijdig geprogrammeerde Big Brother. Maar nu dat spraakmakende Veronica-programma voorbij is, gaat het ineens stukken beter met “Goudkust”…

De belangstelling voor “Goudkust” is in de voorbije weken weer aardig toegenomen. Haalde de serie ten tijde van Big Brother nog maar amper 200.000 kijkers, afgelopen maandag zaten er alweer 355.000 soaplustigen voor de buis. Dat is zelfs nog meer dan het gemiddelde dat “Goudkust” begin vorig jaar bij SBS6 scoorde. (ShowWereld)