EK 2000 REGISTRATIE CONCERT RENE FROGER

Zondag 28 mei, tussen 21.00 en 23.30 uur, wordt, aan de vooravond van EK 2000, het concert van Rene Froger dat hij in het Rotterdamse stadion De Kuip geeft, live door SBS 6 via televisie en internet (www.sbsnet.nl in samenwerking met Planet Internet) en op de radio door Noordzee FM uitgezonden. Deze drieledige wijze van tegelijkertijd uitzenden is uniek in Nederland. Met meer dan 36 Top-40 hits en 11 multi-platina albums in de periode 1987 tot 2000 spreekt de carrière van Rene Froger voor zichzelf. Het concert staat geheel in het teken van de cd ‘All The Hits’ die eind april 2000 is verschenen, waar de 36 Top-40 hits op staan en vier nieuwe songs.

Op 28 mei aanstaande staat Rene Froger wederom in een uitverkocht Feyenoord stadion. Hiervoor vestigde hij in 1994 al een record in Ahoy’ met tien concerten op rij uitverkocht. Al tien jaar lang trekt hij met zijn spectaculaire theatershows volle zalen in Nederland en België, altijd bijgestaan door zijn backing-vocalistes ‘The Frogettes’ en de Rene Froger Band. Wie herinnert zich niet de concerten van Rene Froger in De Kuip op 24 en 25 juni 1995. Nog steeds is Rene Froger de enige Nederlandse artiest die het Feyenoord Stadion twee keer vol kon laten stromen. Nu, vijf jaar later op 28 mei 2000 staat hij, aan de vooravond van het EK 2000, voor de derde keer, in een opnieuw uitverkocht Feyenoord Stadion, met al zijn hits en al zijn fans, de Rene Froger Band, The Frogettes, Volumia, special suprise guests en…

Vanaf 22 mei is er een speciale site operationeel op www.sbsnet.nl. Natuurlijk wordt daarop uitgebreid aandacht besteed aan Rene Froger, het live concert dat hij op 28 mei geeft in het Rotterdamse stadion De Kuip en de onlangs verschenen cd ‘All The Hits’. Bovendien is er een link met de officiële site van Rene Froger. Voor, tijdens en na het live concert vinden er op www.sbsnet.nl allerlei spectaculaire activiteiten plaats. Uitgebreide informatie staat vanaf 22 mei op de site, maar bijgaand lichten we alvast een tipje van de sluier op.

In de week voor het concert is het mogelijk vragen te stellen aan Rene Froger. Een selectie van de leukste vragen wordt tijdens een interview met Rene Froger aan hem voorgelegd. Een videoverslag van dit interview is vanaf 27 mei te zien zijn op de site. Tevens is het op nog nader te bepalen tijdstippen mogelijk te chatten met Rene Froger.

Ook vallen er vier zogenaamde ‘exclusieve vliegende reporterkaarten’ te winnen. Vier winnaars krijgen, naast een VIP behandeling, de kans met een digitale camera voor, tijdens en na het live concert, voor en achter de schermen, opnames te maken. Een verslag van deze opnames is eveneens te zien vanaf 29 mei op www.sbsnet.nl. Daarnaast is op 27 mei de generale repetitie vanuit stadion De Kuip live via internet te volgen. Tevens is het mogelijk om via de site te stemmen welk nummer Rene Froger op 28 mei als toegift zal zingen.

Bovendien is het concert van Rene Froger niet alleen live op SBS 6 televisie te zien. Wereldwijd kunnen mensen met een internetaansluiting getuige zijn van het concert van Rene Froger dat live op internet te zien is op www.sbsnet.nl.

Vooruit lopend op dit alles zet Noordzee FM Rene Froger bovendien nog extra in de spotlight van 22 tot en met 26 mei. Dit ter ere van de twaalf en een half jaar die hij in het muziekvak zit en het veelbelovende megaconcert in de Kuip op 28 mei in Rotterdam. Vanaf 22 mei brengt Noordzee FM iedere werkdag van 18.30 tot 19.00 uur exclusieve (album) tracks en is Rene zelf in de studio om openhartig te vertellen over alle ups en downs van zijn carrière.

Daarnaast is er iedere dag de ‘Rene Froger Prijsvraag’ waarin luisteraars kans maken op fantastische prijzen, zoals het gesigneerde nieuwe dubbelalbum “All the Hits” met 40 hits, inclusief 4 nieuwe tracks. Tevens heeft Noordzee FM de hand weten te leggen op een aantal felbegeerde kaarten voor het Kuipspektakel van zondag 28 mei 2000 en een VIP arrangement voor twee personen met een “meet and greet” met Rene. Bovendien zal Noordzee FM het Kuipconcert van Rene Froger integraal live uitzenden gelijk met de live uitzending van SBS 6. (SBS)

Gerelateerde berichten