Kort nieuws op dinsdag 18 april

Wegens een computer probleem is er vandaag weinig media nieuws.

Een van de harde schijven is helaas overleden. De harde schijf heeft de leeftijd van 1 dag bereikt.

Hierdoor zijn we veel E-mail kwijtgeraakt. Heeft u afgelopen maandag (gisteren) een E-mail aan de RadioWereld verstuurd en nog geen antwoord gehad, dan zien wij graag nogmaals een E-mailtje tegemoet komen.

De webmaster.
Martin Slijper

SbS 6 meldde gisteren in het nieuws van 19.30 uur dat er een Radio-oorlog is uitgebroken, Dit moet zijn gebeurt tussen Radio 3FM en Radio538. Men liet alleen weer beelden zien van Radio538 en niet van 3FM. Bijde radiostations hebben een nieuwe programmering. SbS6 noemt dit dus een Radio-oorlog, Waarvan akte……?

Televisiebedrijf HMG en de uitgevers VNU en PCM beginnen samen een website op Internet waarop particulieren en bedrijven nieuwe en gebruikte goederen kunnen kopen, verkopen en veilen. De website, www.spott.nl, krijgt ook een eigen televisieprogramma op RTL 4. Dat hebben de drie mediabedrijven vanmorgen bekend.

Het busje van SBS6 is wederom opnieuw bekogeld met stenen door een groep jongeren op het terrein van het Autotron in Rosmalen. Hierbij is niemand gewond geraakt.

De Teletubbies zijn te koop. De 62-jarige Ragdoll Productions van Anne Wood, heeft al verscheidene aanbiedingen gehad.

De AEX gaat na of het juist is dat beurgangers zoveel reclame maken voor hun aandelen, zo zei de AEX-directeur in het programma Buitenhof. Na World Online bieden ook Newconomy en KPN Mobiel overdreven campagnes die niets met de realiteit uitstaande hebben.

Platenmaatschappij Arista heeft zangeres Whitney Houston onder curatele gesteld.

In totaal hebben 160.000 mensen afgelopen zaterdag de live-uitzending van de TMF Awards bekeken. Op de top keken er 200.000 mensen naar de uitreiking van de prijzen. De uitzending duurde van 18.00 tot 23.00 uur. Het totale marktaandeel van TMF zaterdagavond was 3 procent. ,,En dat is veel”, zegt een woordvoerster bij de NOS Kijk- en Luisteronderzoek. ,,Normaal heeft TMF een marktaandeel van onder de één procent.”

Heeft u iets te melden, laat het ons weten. Persberichten en tips blijven altijd welkom, (evt anoniem). Laat het weten via een persoonlijk E-mailtje aan de webmaster of via deze site Alles is welkom. (M)

Hopelijk tot morgen

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email