WILL WIL EN KAN HET NOG STEEDS!

Afgelopen zaterdag was het alweer voor de tweede keer zover: ‘Hallo Luikinga’ van de alom bekende oud-Veronica deejay Will Luikinga ging opnieuw de ether in via Radio Gooiland. Nee, het was geen grap toen bekend werd gemaakt dat op 1 april Will Luikinga een programma vanuit Benidorm (Spanje) bij het station zou gaan presenteren. Na de eerste uitzending kwamen er alvast heel veel positieve reacties binnen.

Will presenteert zijn show vanuit een studio bij Radio Benidorm. Omdat hij over de gave beschikt alles wat met techniek te maken heeft kapot te maken, door er alleen maar naar te kijken, maakt hij in Spanje zijn programma ook weer met een technicus. Maar omdat zelfs daar op dit ontiegelijk vroege uur geen alcohol wordt geconsumeerd en Will zijn Spaans bijgevolg ondermaats blijft, werd uitgekeken naar een Nederlandse knoppenman. De wel bekende Hans Dieckman kreeg medelijden met Will en verzorgt daarom nu op een vakkundige wijze de techniek.

Met de toetreding van Luikinga is Radio Gooiland weer een stapje dichter gekomen bij wat zij zien al ‘het ideale radiostation’: gouwe ouwe, hitparademuziek, verzoekjes en veel informatie, kortom voor iedereen wat.

Hallo Luikinga
Postbus 1315
1200 BH Hilversum
(RadioVisie / Radio Gooiland)