Veronica vijf dagen lang live vanaf de snelweg

Mogelijk wordt het fileleed komende week iets draaglijker, want Rick van Velthuysen van Radio Veronica gaat zijn luisteraars van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december een hart onder de riem steken. Zijn radioprogramma ‘Rick in de Morgen on tour’ komt een week lang live van de snelweg.

Volgens de minister van Verkeer is de filedruk met dertig procent afgenomen, maar miljoenen automobilisten weten wel beter volgens Veronica.

Live op locatie
Op de parkeerplaatsen van verschillende Van der Valk Hotels maken DJ Rick van Velthuysen en zijn team vijf dagen lang een speciale uitzending vanuit de Radio Veronica Truck.

De locaties van de hotels zijn: de A12 bij Nootdorp (maandag), de A6 bij Almere (dinsdag), de A1 bij Hengelo (woensdag), de A12 Duiven (donderdag) en de A2 bij Vianen (vrijdag).

Tussen 6.00 en 9.00 uur is iedereen van harte welkom om een pitstop te maken bij de mobiele radiostudio en Rick aan het werk te zien. Er is gratis koffie en iedere bezoeker maakt kans op mooie prijzen zoals iPads.

Rick van Velthuysen: “Filerijden is een van de meest zinloze en saaie dingen die er bestaan. De komende week maken John, Jurjen, Alex en ik hetzelfde door. We gaan voor dag en dauw in een vrachtwagen langs de snelweg zitten en komen drie uur lang niet meer van onze plek af. Het verschil: in deze truck zit een ingebouwde radiostudio en we gaan er een gezellige boel van maken.” [RadioWereld.NL]