Radio Populair is gestopt met uitzenden

Radio Populair is op zondag 14 maart 1999 begonnen als commerciële regionale zender voor de Kop van Noord Holland. Maar vijftien maanden later kwam men tot de conclusie dat de omroep niet haalbaar was. De inkomsten bleven achter bij de uitgaven.

Radio Populair is sinds dinsdag 13 juni 2000 niet meer actief.

Een van de oorzaken is dat het station vrij onbekend was bij de luisteraars. Tussen maart 1999 en mei 2000 zijn er nog niet eens tien verschillende advertenties te horen geweest, te weinig om de boel rendabel te houden. Dus werd het besluit genomen om in juni de stekker er uit te trekken en te stoppen met de uitzendingen.

Sinds 13 juni is er dus ruis te horen op de kabelfrequentie van Radio Populair.

Kijk hier nog een keer in de studio van Radio Populair die er niet meer is. (M)

Gerelateerde berichten