NCRV stelt winterpresentatie uit

De NCRV heeft haar geplande winterpresentatie voor komende donderdag uitgesteld tot september of oktober. De NCRV zou de eerste omroep zijn geweest die dit jaar de programmaplannen bekend zou maken. Volgens een woordvoerder gaat de presentatie niet door omdat ‘veel beeldmateriaal nog niet af is’ en omdat ‘veel medewerkers met vakantie zijn’.

Het afgelasten van de perspresentatie is opmerkelijk, omdat de meeste publieke omroepen dit jaar weer voor het eerst eigen presentaties organiseren. De afgelopen jaren presenteerde de NCRV zich in AKN/Nederland 1-verband, maar door het ‘zenderoverschrijdend programmeren’ stelt de NCRV niet langer waarde te hechten aan gezamenlijke presentaties. De NCRV zal haar nieuwe plannen via een persmap bekendmaken. (Broadcast)

Gerelateerde berichten