Search
Close this search box.

Big Brother op Internet

Op vrijdag 1 september zal de site www.big-brother.nl weer online zijn. De HMG en producent van “Big Brother”John de Mol Produkties gaan ook dit jaar een samenwerkingsverband aan met internetprovider World Online en Lost Boys, een full service bedrijf op het gebied van e-business en nieuwe media, om de site tot stand te brengen.

Vanaf vrijdag krijgt men op de site info over de nieuwe reeks van Big Brother. Hoewel de identiteit van de nieuwe bewoners en de inrichting van het huis nog even geheim blijven tot 14 september, bericht de site over de voorbereidingen, kan de geïnteresseerde terugblikken op vorig jaar en is het mogelijk actief mee te praten over Big Brother. Zo kan men zijn of haar mening deponeren in een forum, kan men deelnemen aan chatsessies en is er de mogelijkheid te reageren op stellingen van de internetredactie.

Vanaf donderdag 14 september is Big Brother via live streams live te volgen. De live streams zullen door de inzet van nieuwe technologie beter bereikbaar zijn, zodat nog meer internetgebruikers 24 uur per dag live mee kunnen kijken. 2 streams zijn exclusief door abonnees van World Online te ontvangen.

Ook kan de internetbezoeker vanaf het moment dat de bewoners hun intrek in het huis hebben genomen van alles over hen te weten komen en doet de webredactie dagelijks verslag van alle wetenswaardigheden uit het beroemde huis. (Veronica-Persdienst / Bernie Hoevenaars / M)

Meer BIG BROTHER-Nieuws
Terugkijken, voorproeven en een blik over de grens. Dat zijn de ingredienten van een 5-tal uitzendingen dat vooraf gaat aan de start van Big Brother op donderdag 14 september.

Big Brother is vernieuwd, maar de basisprincipes blijven van kracht, dus geen luxe, green kranten, telefoon, radio of TV. Big Brother betekent 26 camera’s en 10-tallen microfoons. De kijker krijgt in de uitzending “Big Brother: nog 1 week”op donderdag 7 september om 18.55 uur alvast een idee hoe deze beginselen gestalte krijgen in het nieuwe seizoen. De inrichting van het huis heeft hier alles mee te maken. Ook hier wordt in deze uitzending alvast een kijkje genomen. Verder stelt het nieuwe presentatieduo van Big Brother zich aan de kijker voor: Beau van Erven Dorens en Esther Duller.

Producent Paul Romer was een aantal maanden in de V.S. om aldaar de Amerikaanse Big Brother te volgen. In de uitzending vertelt hij over dat verloop.

Verder is Bart (de winnaar van Big Brother 1) te gast. Met hem wordt teruggekeken op het Big Brother 1.
Van maandag 11 t/m donderdag 14 september om telkens 18.55 uur is bij Veronica een uitzending gewijd aan Big Brother.

Er wordt in de previews-uitzendingen ook getoond hoe Big Brother verliep in Duitsland (RTL. 2), Spanje (Antena 3), Engeland (Channel 4) en de V.S.(CBS).
Ook alle 12 ex-bewoners vertellen over hoe het hun verging in het vorig seizoien.
Nog iets over het huis: er zijn veel nieuwigheden bedacht binnen het concept en de verbouwing van het huis en de uitgebreide selectie van de groep heeft nieuwe bewoners heeft maandenlange inspanning gevergd. (Veronica-Persdienst / Bernie Hoevenaars / M)