SBS Programmering

In november brengt SBS 6 een registratie van de `Duyvis SUPERFUIF’ die op 18 november plaatsvindt. Dit muziekspektakel wordt voor de vijfde keer georganiseerd door Duyvis en Radio 10 FM in samenwerking met SBS 6.

In december, brengt SBS 6 een registratie van het muziekevenement `Heineken NightLive’, dat garant staat voor een bruisende sfeer door een mix van moderne popmuziek met een link naar speelfilms, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale effecten en verrassende elementen.

Vanaf maandag 4 september, brengt SBS 6 nieuwe afleveringen van het programma `Explosief’, dat elke werkdag wordt uitgezonden. `Explosief’ is een programmareeks waarin spectaculaire opnames en spraakmakende reportages uit binnen- en buitenland te zien zijn die verbazing en (soms ook) verbijstering zullen oproepen. De presentatie is in handen van Ariane Spier en Jeroen van der Boom.

Vanaf woensdag 13 september, brengt SBS 6 nieuwe afleveringen van de feestserie `Door `t Lint!’. Zon, zee, strand en uitgaan spelen weer een grote rol in deze nieuwe, Nederlandse reeks van `Door `t Lint’, waarbij een kijkje wordt genomen bij de Nederlandse vakantiegangers de die Griekse eilanden aandoen.

SBS Broadcasting heeft met zowel Wendy van Dijk als Piet Paulusma nieuwe driejarige contracten gesloten. Beiden zijn al sinds enkele jaren aan SBS verbonden. Ook dit seizoen keert Wendy van Dijk bij SBS 6 terug op het scherm met nieuwe afleveringen van haar goed bekeken programma’s `Hart in Aktie’ en `Ushi & Van Dijk’. Piet Paulusma is een van de populairste weermannen van Nederland en presenteert het weerbericht in `Hart van Nederland’op geheel eigen wijze.

Vanaf zondag 3 september, brengt SBS 6 weer nieuwe afleveringen van het programma `De Bevalling’. De presentatie is als vanouds weer in handen van Christien van der Aar. In `De Bevalling’ gaat het niet om feiten en cijfers, maar staan de vrouw en haar partner/gezin centraal. Aan de hand van verschillende cases wordt getracht een representatief overzicht te geven van hoe betrokkenen zélf denken over de geboorte van hun kind, wat de mogelijkheden zijn en hoe de medische- en paramedische beroepsoefenaars de geboorte begeleiden.

Vanaf maandag 11 september is programmamaker en presentator Pieter Storms weer te zien bij SBS 6 met het succesvolle programma `Breekijzer’. Pieter Storms komt op voor het individu dat zich onrechtvaardig behandeld voelt. Consumenten kunnen met hun problemen terecht bij de `Breekijzer’-hulplijn: 0900-2733 545 (1.50 p.m.). Het postadres luidt: Postbus 355, 1200 AJ Hilversum. `Breekijzer’ wordt gemaakt door The Storms Factory B.V.

Kerstmis is een tijd van tradities en SBS 6 doet daar trouw aan mee. In december brengt de zender de jaarlijkse kerstspecial van het programma `All You Need is Love’ waarin presentator Robert ten Brink weer verre liefdes bij elkaar probeert te brengen en een onvergetelijke kerst tracht te bezorgen.

Vanaf zaterdag 2 september, brengt SBS 6 de eerste aflevering van de satirische comedy `Action’. De serie gunt de kijker een blik achter de schermen van de keiharde wereld van de filmindustrie, waar het adagium geldt dat je net zo goed bent als je laatste film.(M)

Gerelateerde berichten