Search
Close this search box.

Veronica DRIVE IN

Wegens groot succes wordt de Drive In Movie door Veronica FM geprolongeerd. Sinds twee jaar vertoont de Nummer 1 Hitradio door het hele land de voorpremières van de nieuwste topfilms aan gemotoriseerd publiek op een gigantisch groot scherm van maar liefst 200 m2. Het publiek bestaat uit ruim 250 auto s en de film is te beluisteren via een speciale frequentie op de autoradio, die is toegewezen aan de Nummer 1 Hitradio door het Commissariaat Voor De Media en de Rijksdienst Voor Radiocommunicatie. De presentatie van dit bijzondere Veronica FM-filmevenement is in handen van Veronica FM-dj Superfred. Kaarten zijn uitsluitend te verkrijgen door te luisteren naar de Nummer 1 Hitradio en zijn geheel gratis.

Het unieke van het Veronica FM-filmevenement van dit jaar is dat er in elke film topzangeressen als Jennifer Lopez, Janet Jackson en Vanessa Williams naast grote acteurs een hoofdrol op zich hebben genomen.

Zaterdag 26 augustus is de aftrap van de eerste Drive In Movie in De Kuip in Rotterdam. Tijdens dit feestelijke filmevenement wordt het publiek getrakteerd op de razendsnelle actiefilm “Shaft”, waarin Samuel L. Jackson en Vanessa Williams de hoofdrollen op zich nemen. Zaterdag 2 september zal op het Malieveld in Den Haag de hilarische comedyfilm “The Nutty Professor II: The Klumps” worden vertoond. Net als in deel I van “The Nutty Professor” kruipt Eddie Murphy in de hoofdrol en wordt hij deze keer bijgestaan door Janet Jackson.

Zaterdag 30 september wordt het Drive In Movie-event wel op een heel speciale manier afgesloten, want de laatste van het seizoen vindt plaats op het heilige gras van de Amsterdam Arena. Op deze unieke en normaal gesproken ontoegankelijke locatie zal het publiek kunnen meegenieten van de acteertalenten van Jennifer Lopez in de zinderende thriller “The Cell”. Behalve het aanbod van drie gloednieuwe topfilms, kan het publiek ook genieten van een hapje en drankje die in de diverse eettentjes verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zijn de versnaperingen geheel in de sfeer van de drive-in avond.(M)