Radio Veronica herdacht met uitzending op AM 675

In samenwerking met Arrow Classic Rock zal ‘Stichting Norderney’ vrijdag (31 augustus) een aantal speciale uitzendingen verzorgen in verband met het verdwijnen van Radio Veronica uit de ether in 1974. De uitzendingen zullen plaatsvinden via de zender van Arrow Classic Rock op de middengolf via AM 675. De historische uitzendingen starten om 07.00. Van 12.00 uur tot 17.00 uur zal men live uitzenden op AM 675.

In het live programma zullen diverse oud Veronica medewerkers hun opwachting maken, waaronder Eddy Becker, Cees van Zijtveld, Robbie Dale en Jan van Veen. Na 17.00 uur zullen de historische programma’s weer hervat worden. De Stichting Norderney stelt zich tot doel het culturele en historische erfgoed van Radio Veronica uit de periode 1959 – 1974 te conserveren en te beheren. [Radiowereld.NL]