Gouden RadioRing Gala donderdag live te volgen

De Gouden RadioRing 2020 wordt donderdagavond uitgereikt. Dit is dit jaar alleen online te volgen. Het 15e RadioGala van het Jaar komt vanuit Theater Gooiland in Hilversum. Tijdens het RadioGala worden de publieksprijzen Zilveren RadioSter Vrouw, de Zilveren Radioster Man, de Gouden Podcast én natuurlijk de Gouden RadioRing uitgereikt.

Daarnaast wordt ook bekend wie de juryprijzen – de Marconi Awards – hebben gewonnen. Het RadioGala kun je vanuit je huis bijwonen, op donderdag 28 januari 20.00 uur.

Kijk hieronder live mee met de show. Aanmelden kan nu ook al.

2019
De Gouden RadioRing 2019 ging begin vorig jaar naar het Radio Veronica-programma “Veronica Inside”, dat toen nog in de middag te horen was. Het programma van Wilfred Genee won met ruime afstand van de nummer 2: de ochtendshow Mattie & Marieke van Qmusic.

Marieke Elsinga (Qmusic) won de Zilveren RadioSter vrouw, terwijl Bram Krikke (toen nog Slam) er opnieuw vandoor ging met de Ster voor de mannen. [Radiowereld.NL]