Search
Close this search box.

Erwin van der Bliek naar Fresh FM

Discjockey Erwin van der Bliek is sinds maandag 1 april elke werkdag tussen 19.00 en 22.00 uur te horen op Fresh FM. In het programma ‘The Party Place’ laat hij elke avond horen wat jong Zuid-Holland bezighoudt. Ook ontvangt hij regelmatig bekende DJ’s uit het clubcircuit. Fresh FM is de regionale commerciele zender voor het noordelijk gedeelte van de provincie Zuid-Holland. Het station draait 24 uur per dag dance- en discohits.

Erwin van der Bliek was eerder werkzaam voor onder andere HitRadio Veronica, Noordzee FM en Radio 3FM. Op laatstgenoemde zender presenteerde hij tot anderhalf jaar geleden het programma Pyjama FM. Ook maakte Van der Bliek programma’s voor Radio Caroline, City FM en Stads Radio Rotterdam. Vooral dankzij het programma ‘Hardcore Power’, op Stads Radio Rotterdam, groeide Van der Bliek uit tot een regionale bekendheid in Rotterdam en omgeving. [VdL]