Maya Eksteen terug op de radio

Maya Eksteen keert terug op de radio. Vanaf 1 november zal zij op werkdagen bij Radio M van 06.00 tot 09.00 uur weer het radioprogramma ‘Utrecht is wakker’ presenteren. Bij Eksteen is in maart van dit jaar borstkanker geconstateerd. Na een operatie en een serie chemokuren voelt ze zich inmiddels voldoende hersteld om de presentatie van het ochtendprogramma weer over te nemen van haar collega’s.

Maya Eksteen” “Hier heb ik al die maanden naar toegewerkt; het moment dat ik weer achter de microfoon zou kunnen kruipen om de luisteraars een goedemorgen te kunnen wensen”, aldus de presentatrice.

Maya Eksteen begint haar carrière bij Veronica. Eerst op de radio, later ook op televisie. Na RTL 4, waar ze onder meer het tv-programma ‘Lief en Leed’ presenteert, besluit ze het onderwijs in te gaan. Januari 2011 keert ze terug op de radio bij Radio M Utrecht om het ochtendprogramma te presenteren. Na een onderbreking van bijna acht maanden in verband met haar ziekte is Maya vanaf 1 november weer te beluisteren op Radio M Utrecht. [RadioWereld.NL]