Nederlandse Filmfestival

Het gaat steeds beter met de Nederlandse Film. Van 20 tot 29 september zal in Utrecht het 20ste Nederlandse Filmfestival plaatsvinden. Op de site kun je een aantal filmclips van films uit het festival bekijken en vind je links naar diverse Nederlandse filmsites. Natuurlijk vind je hier ook het programma. Op de openingsdag wordt ook de Grolsch Filmboulevard geopend: René Mioch en Monique van de Ven onthullen om 17:00 uur een reeks bronzen tegels met handafdruk waarmee Gouden Kalf winnaars worden vereeuwigd. De eerste handafdrukken zijn o.a.van Rijk de Gooyer, Nadja Hüpscher en Rob Houwer.

Op de veilingsite Ricardo.nl kunt u bieden op antwoordapparaat-boodschappen, ingesproken door de stemmen van twaalf bekende Nederlanders. U kunt kiezen uit de stemmen van o.a. Jeroen van Inkel,. Georgina Verbaan, Bob Fosko en Emiel Ratelband. Als u de stemmen nog even wilt horen, kunt u voor het bieden eerst een geluidsfragment beluisteren. De opbrengt van de veiling gaat naar een aantal goede doelen. (M)

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email