Big Brother / De Bus / RadioWereld Update

Ik melde gisteren al dat ik meer voorkeur heb voor Big Brother dan de Bus, en ik ben daar niet de enigste in gezien de kijkcijfers van het afgelopen weekend. Naar Big Brother kijken ruim een half miljoen mensen, de Bus mag blij zijn met de helft! Ondanks dat men in de Bus iets en rondom de bus meer luxe heeft dan bij Big Brother, vinden de passagiers het zelf erg saai.
Diana stapte vorige week maandag zelf al op en afgelopen weekend dreigde Paulus al op te stappen. Maar als hij in de bus zal blijven krijgt hij zijn gitaar tot beschikking en mag hij van de week in de tuin samen met zijn bandleden repeteren voor een lied voor zijn geliefde, volgende week maandag avond in de life uitzending.
De bus is al ruim 2 weken aan de gang, dus kon maandagavond Katty haar tas pakken, ze was met 45% door het publiek weggestemd. De Belgische ging met 27.500 Belgische frank weer naar huis.

Robin en Desiree hebben elkaar gevonden, een beetje aangemoedigd door Mohaammed Ali. Zover ik heb kunnen zien is het niet verder gekomen dan een hoop gezoen, maar ik heb natuurlijk niet de hele nacht gekeken. Gezien de beelden die Veronica uitzond denk ik dan ook dat het niet gebeurd is.
Zondagavond was er genoeg publiek rondom de omheining van Big Brother zodat de bewoners inmiddels op de hoogte zijn dat Inge de Bruijn een Gouden medaille gewonnen heeft voor Nederland.
Om de redactie het een beetje moeilijk te maken riep men dan ook naar elke zin enkele minuten steeds “Inge de Bruijn heeft een Gouden Medaile”, met in de wetenschap dat de redactie dan dat gedeelte niet zou gebruiken voor uitzending. Het zit nog steeds niet lekker tussen Mohammed Ali en Jolanda, en dat steekt hij niet onder stoelen en banken…..

Big Brother trakteert de bewoners op een stukje klassieke muziek. De bedoeling is wel dat de bewoners aan een andere bewoner vertellen wat deze muziek bij zich lost maakt. Desiree blijkt later hier niet zo blij mee te zijn, ze verteld meer over zichzelf dat ze van plan was. Mohammed Ali brengt het gesprek weer op Jolanda. Het kan niet anders dat hij of zij donderdag bij de nominaties zal zitten om het huis te verlaten.

Met dank aan Johan