Nieuwe Isabelle site / 3fm studententour

Twee nieuwtjes over Isabelle, iedere doordeweekse dag op 3fm van 20-22h.

Isabelle heeft sinds deze week een nieuwe site
De site is helemaal vernieuwd en een stuk uitgebreider geworden. Ten opzichte van de oude site is de nieuwe wat overzichtelijker geworden en hier en daar uitgebreid. Grafisch ziet het er allemaal grappig uit en de site blijft nog lekker snel ook. Surfers kunnen er onder meer chatten of de radio-uitzendingen beluisteren. Verder vindt de liefhebber er interviews met Isabelle. Ook de geplande items voor komende uitzendingen staan op de site.

Nieuw is dat Isabelle een soort dagboekje gaat bijhouden, omtrent de gebeurtenissen die voorbij komen op weg naar haar tweede verjaarsfeestje (van het programma dan, Isabelle is zelf al wat ouder dan twee, alhoewel de 2 nog wel in d’r leeftijd zit (zoek zelf maar uit hoe oud ze is, staat op de site, hoewel je dat natuurlijk niet hoort te interesseren bij een echte dame).

Tot slot vonden wij het opmerkelijk dat Isabelle zich presenteert als ‘de chick van 3FM’. Zo wordt het nog druk in de lucht boven 3FM. Een kuiken (het logo), ‘chick’ Isabelle, Merel van Buzz en natuurlijk uw Vliegende Radiowereld Reporter Vliegende Radiowereld Reporter, die alles nauwlettend in de gaten houdt (samen met zijn collega, die gelukkig wel met beide benen stevig op de grond blijft staan).

Volgende week dinsdag een uitgebreid verslag van het laatste concert van de (p0$tb@nk) 3FM studenten tour studenten tour dat op 1 september in Paradiso werd gehouden. Grof Geschut Grof Geschut, Skik Skik en Racoon Racoon traden op. De hoogtepunten komen voorbij, net als wat interviewtjes die Wim ‘Huuuh’ Rigter met de bandleden had.

Heeft u 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email