Veel invallers, Freak-A-rchief en BNN live ! ! !

Maandag is weer een heerlijke invaldag op 3FM geweest. Allereerst meldde Patrick KiCKen zich zondagavond om 11 uur af voor zijn MP3FM (zo-ma 3-6), zodat Erwin van der Bliek de hele nacht (5 uur lang!) kon doordraaien. Vervolgens was Stenders er niet (6-9), er werd ie vervangen door Gerard Ekdom, die ook nog Corne Klein vervangt (18-20) en vervolgens nog in de nacht (3-6) moet draaien. Gerard doet dus 8 uur binnen 24 uur!
Wij vragen ons af of ie zijn bed nog wel eens ziet… En Ruud de Wild was er ook niet. Die is natuurlijk op huwelijksreis. Oplettende luisteraars hebben ‘m gisteren wel nog in TOTP radio gehoord, maar dat was opgenomen.

Meer goed nieuws voor de ware muziekliefhebber die niet al te laat kan/wil/mag opblijven. Meldden wij gister nog dat het programma the Old School (za-zo 1-3) online te beluisteren is voor iedereen die het gemist heeft, kunnen wij vandaag ook melden dat de Freak-O-lympics (vr-za 1-3) ook online zijn. Ga naar de Stenders Vroeg site en zoek naar de Freak-O-lympics en vind de oude afleveringen.

Wat is er lekkerder dan op zondagmiddag thuis op de bank naar 3FM te luisteren? Aanwezig zijn op de plaats waar het gebeurt natuurlijk! Aanstaande zondag, 17 september, komt BNN Live vanuit Vak Zuid in Amsterdam. Jeroen Kijk In De Vegte ontvangt tussen 14.00 en 17.00 uur de populaire band Kane www.kane.nl, die een exclusief optreden zal verzorgen.

En jij kunt erbij zijn! Stuur een mailtje aan Jeroen Kijk in de Vegte Jeroen Kijk in de Vegte met daarin je naam, adres, telefoonnummer, e-mail en in welke uitzending je aanwezig wilt zijn. En wie weet behoor jij dan tot de happy few die aanwezig mag zijn. Ook kan je in deze mail een vraag stellen aan de artiest(en) die te gast zullen zijn.

Overigens komt de nieuwe single van Kane, ‘Can u handle me’ uit op 29 september. Op 9 en 10 september vinden opnames plaats voor de nieuwe videoclip. Inmiddels begint Kane bekendheid te krijgen in het buitenland en daarom zal waarschijnlijk een deel van de clip in Denemarken geschoten worden. Kane tourt op het moment rond in de Flashback tour als U2.
Heeft u iets te melden, opmerkingen, suggesties of een “nieuwe” leuke vraag voor de Poll, laat het ons weten. Persberichten en tips blijven altijd welkom, (evt anoniem). Laat het weten via een persoonlijke E-mail aan webmaster@radiowereld.nl of via deze site Alles is welkom.

Gerelateerde berichten