BART DE GRAAFF MET NIEUWE SHOW BIJ BNN

Vanaf vandaag van 21.15 tot 22.10 uur is Bart de Graaff de opvallende spelleider in de compleet nieuwe en gedurfde show Bart’s Straatvechters. In dit programma spelen buren om elkaars inboedel. Lullige kennis- en hilarische behendigheidsspelletjes bepalen wie bij de buren naar binnen mag om te ‘shoppen’ en voor hoeveel geld.

Bart adviseert de winaars en troost de verliezers. Of niet, natuurlijk. Voordat het spel begint wordt de waarde van de huisraad van de kandidaten vastgesteld. Een taxateur duikt samen met Bart de huizen in en plakt overal prijsstickers op. Aan de hand van o.a. een buikschuifbaan, de babybak, de hardschreeuwwedstrijd en de broodroosterkatapult wordt de winnaar van het spel bepaald. TV-directeur Laurens Drillich van BNN: “Dit programma is Bart op het lijf geschreven. Hij houdt wel van een beetje van leedvermaak en daar draait deze show om. Maar hij zorgt er ook voor dat de kandidaten het leuk blijven vinden. Het is tenslotte niet niks als je buren er met je tv en stereo en de uitzet van je dochter vandoor gaan.

Wij van BNN zijn ook blij met Bart’s Straatvechters. Het is eens iets anders en bovendien is Bart weer helemaal terug met deze show. En als je denkt aan wat hij allemaal heeft moeten doorstaan het afgelopen jaar, is deze serie alleen daarom al uniek.” Bart’s Straatvechters is een idee van BNN en wordt gemaakt in samenwerking met John de Mol Produkties. (BNN)

Gerelateerde berichten