Big Brother / De Bus / RadioWereld Update Dinsdag

DE BUS
Afgelopen zondag deed de bus echt dienst waarvoor een bus is gemaakt: passagiers op plaats van bestemming brengen. Zondag waren er verkiezingen in Belgie, en stemmen is verplicht. Dus de bus maakte een ritje van stembus naar stembus.

Bart is deze week gekozen tot populairste passagier en hij zette Audrey op de bank, de overige passagiers plaatste daar Koen en Mariska nog bij. Mariska zit inmiddels al voor de derde keer op de bank, en hoopt dat iedere keer mee te mogen maken, maar dan wel niet de bus uit worden gestemd.

BIG BROTHER
Koos en Robin praten over de vrouwen in het BB huis, en met name over Annet. Ze vinden de kleding en haarstijl totaal niet bij haar passen. Ze zijn er ook van overtuigd dat Annet niet de juiste persoon in haar leven kan vinden die bij haar past. Annet is op zoek naar een Hells Angel met een soft karakter.

Ferdie en Bianca lopen te dollen midden in de nacht, ze spelen een soort arrestatie team wat ook weer andere bewoners uit de slaap houdt. Waarschijnlijk door deze nachtelijk uitspattingen zijn de bewoners nog erg laat op.
Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten