Big Brother / De Bus / RadioWereld Update Dinsdag

DE BUS
De bus staat nu in de buurt van Deinze bij een kasteel. Daar stapte ook een nieuwe passagier in, Nancy. Zij komt in de plaats van Paulus die ruim twee weken geleden de bus vrijwillig verliet. Koen en Richard zijn erg gecharmeerd van Nancy en gaan kijken hoever ze met haar kunnen gaan.

Zoals ik al verwachte heeft Audrey dus de bus moeten verlaten………

BIG BROTHER
Desiree vindt dat ze teveel moet slikken van Robin. Ze praat er eerst over in de dagboekkamer en vervolgens verder nog met Annet en Heike. Deze laatste geven haar het advies om het met Robin zelf uit te praten. Desiree wil zeker Robin ook niet vermijden. Als Robin en zij alleen in de slaapkamer zijn praat ze met Robin erover en maakt hem duidelijk dat hij haar soms kwetst omdat Robin voor haar toch iets meer is dan de andere in het huis. Robin belooft haar wat meer rekening te houden met haar gevoelens. Dit komt ook later tot uiting als Desiree gekwetst door een uitspraak van Ed over scheidingen naar de badkamer loopt, Robin snelt haar achterna en troost haar.

Maandag is ook de weekopdracht weer van start gegaan, deze keer is het een triathlon van 3200 km die men in twee groepen van 5 moeten afleggen. Voor de beste deelnemer is er een extra prijs, deze mag namelijk in de dagboekkamer een film met een door haar/hem gekozen bewoner bekijken. De film is inclusief versnaperingen……

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten