Big Brother / De Bus / RadioWereld Update maandag

DE BUS
De bus staat weer op Nederlands grond gebied, alleen Paulus reisde niet mee, hij is uit de bus gestapt en zal van de week vervangen worden door een nieuwe passagier.

En nog een passagier moet de bus verlaten, maar deze keer verplicht: Ruth! Hier baalt Mariska enorm van. Ze had liever gehad, dat er op haar of op Koen was gestemd. Ze wil echt niet lang met hem samen in de bus blijven.

BIG BROTHER:
De uitzending van vanavond staat in het teken van de relaties die wel of niet aan het onstaan zijn in het huis. Robin vraagt wat Kim voelt voor Georgie, en Kim antwoord dat het lekker is om elkaars koude voeten op te warmen, maar toch zeker niet meer.

Zeker niet met zoveel camera’s op haar gericht. Het zou in de buitenwereld misschien anders zijn, maar dat weet ze niet zeker. Robin bekent op zijn beurt aan Kim dat hij Desiree wel leuk vindt maar niet meer dan dat, een echte romance zit er dus niet in.

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten