Zoek
Sluit dit zoekvak.

Big Brother / De Bus / RadioWereld Update vrijdag

DE BUS
De uitzending begon donderdag met een samenvatting van de verhouding tussen Koen en Mariska, met wederom als hoogtepunt de “bedscene”.

Audrey heeft een conflict met Mariska, Zoe en Bart over het feit waarom zij haar op de bank willen hebben. Het conflict loopt zelf nog hoog op met Koen, omdat hij verklaard het wel fijn en spannend te vinden op de bank.

Tijdens de werkzaamheden buiten heeft Hans problemen met het feit dat men niet naar elkaar luistert en daarom waarschijnlijk het strandhuisje niet goed voor elkaar krijgen.

Big Brother
De kogel is door de kerk: Kim en Georgie hebben gezoend. Vanochtend heeft Kim het verteld tijdens het ontbijt. Miranda bevestigde dat nog tijdens de live show, zij moest met een enkele procenten meer dan Koos het huis verlaten.

Ze had er al op gerekend omdat zij nieuw was binnen gekomen en de nieuwelingen moesten vorig jaar ook als eerste het huis weer verlaten.

Het laatste gedeelte van de weekopdracht bestond uit het omhoog brengen van de gemaakte vlaggen, en dit ging door middel van een kraan zodat de bewoners door middel van een bungi jump naar boven werden geschoten met in de hand een vlag. De weekopdracht werd echter niet gehaald omdat niet alle vlaggen juist zijn gemaakt.

Tijdens het springen werden de bewoners onder andere
geassisteerd door Ed, wat naderhand de nieuwe bewoner leek te zijn als plaatsvervanger van Leo die eerder vrijwillig vertrok. Ed is 48 jaar en voorlopig nu de oudste bewoner…..

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten