Big Brother / De Bus / RadioWereld Update woendag

DE BUS
De passagiers werden door een team helemaal geknipt, mooi opgemaakt en dit speciaal voor de live uitzending.

Afgelopen maandag ontvingen de passagiers ook een nieuwe opdracht, ze moeten 3 vlaggen voor het kasteel maken waar ze nu staan, dit heeft als resultaat dat er weer een hoop ruzie in de bus is met als hoogte punt het geschreeuw van Koen.

BIG BROTHER
Tijdens de uitzending van dinsdagavond was er een mooie monoloog te zien van Koos op de fiets bezig met zijn aandeel van de weekopdracht. Een opdracht waar de bewoners 30 % van hun weekbudget hebben ingezet. De weekopdracht blijkt echter toch te zwaar, waardoor onder andere Kim behoorlijk in de problemen komt, zeker nu ze in een dip zit. Ze denkt dan ook aan opgeven.

In de middag wordt besloten om de brui te geven aan de weekopdracht en van Big Brother moeten de fitness spullen weer worden ingeleverd.

Aan het begin van de avond wordt het Kim allemaal teveel, ze barst in huilen uit, later gaat ze met Georgie naar de slaapkamer en barst ze opnieuw in huilen uit. Georgie kan haar troosten en even later gaat ze toch weer naar de kamer toe om de pannenkoeken te eten die Ed heeft gebakken.

Dinsdagavond hebben de bewoners een cd speler gekregen met daarin het liedje wat darius heeft geschreven toen hij in het huis zat, de bedoeling is dat ze gaan repeteren. Woensdagmiddag wordt de dagboekkamer tot “studio” omgebouwd zodat ze de bewoners hun partijen kunnen inzingen. Donderdag zal dit waarschijnlijk wel in de live uitzending te horen en te zien zijn.
Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten