Big Brother / De Bus / RadioWereld Update Dinsdag

DE BUS
Zoe berekeningen kwamen goed uit, ze had al verwacht dat Koen de populairste passagier zou worden en dat zij dan samen met Bart op de bank zou komen te zitten. Een van de twee zal dan tweede kerstdag de bus moeten verlaten. Zeker van een plaats in de finale op zondag 31 december zijn: Koen, Sandra en Hans.

De komende week gaan de passagiers nog een actie voeren, ze willen iets gaan doen voor een dorpje in Senegal. Iets wat Aminat al van plan was, om dat met haar geld te doen als ze zou winnen.

BIG BROTHER
Koos heeft heel veel alcohol gedronken tijdens het feestje van afgelopen zaterdag, en hij schaamt zich daar voor tegenover zijn vriendin Els en zijn kinderen. De zondag is verder rustig verlopen. Op maandag hebben de bewoners nu een klimuur gehad en dat maakt onderdeel uit van de nieuwe weekopdracht.

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten