Okay FM: Radio 192 via 1584 AM ?

De organisatie achter Okay FM heeft plannen om het station als “Radio 192” voort te zetten via de frequenties van Okay FM en de middengolf zender 1584 AM.

Ruud Poeze maakte tot 29 november met zijn Radio Paradijs gebruik van deze middengolfzender. Op 28 november was Radio Paradijs voor het laatst te beluisteren.
Radio 192 zou een golden oldies station moeten worden met oud- Veronica dj’s als Tineke, Will Luikinga, Eddie Becker en Krijn Torringa.

Sinds 15 december 12:00 uur is Radio Paradijs echter weer te horen via 1584 AM en directeur Ruud Poeze lijkt niet van plan de 1584 AM over te dragen aan Okay FM.
Ruud Poeze erkent dat er met Okay FM is gesproken over mogelijke samenwerking en dat de 1584 AM eigenlijk de middengolf frequentie van Okay FM is.
Volgens Poeze zijn deze onderhandelingen afgebroken en wil hij nu zelf met zijn Radio Paradijs via de 1584 blijven uitzenden.

Hans Knot meld vandaag – 17 december – dat Okay FM inmiddels de RCD en een advocaat hebben ingeschakeld “omdat hun frequentie illegaal wordy gebruikt”.
Volgens Okay FM is wel degelijk afgesproken dat Ruud Poeze de frequentie terug zou geven en er gezamenlijk naar gestreefd zou worden een goed programma te brengen. (Media Pages)