Search
Close this search box.

FOX naar SBS Broadcasting BV

SBS Broadcasting SA draagt het 50 procent belang in TV 10 bv, de bedrijfsnaam van FOX, op 2 januari over aan SBS Broadcasting BV. Met het overhevelen van het belang is ook De Telegraaf betrokken bij FOX, aangezien deze voor 30 procent eigenaar is van SBS Broadcasting BV. SBS Broadcasting SA bezit 70 procent van het bedrijf waar ook NET 5 en SBS 6 bijhoren.

Aan de zendernaam van FOX zal vanaf 2 januari waarschijnlijk weer het cijfer ‘8’ worden toegevoegd. SBS heeft inmiddels meer duidelijkheid gegeven over de programmatische aanpak. Vanaf januari zal FOX 8 NYPD Blue, The beastmaster, The Simpsons, Nash Bridges, Cops, Seinfeld, The Crow en de nieuwe series Sheena, The Immortal, Freedom, Pmce A Tjoef, The Invisible Man en 7 Days uitzenden.

Ook worden een aantal oude SBS-programma’s herhaald, waaronder De Nachtrijder en Ken Dit. SBS Broadcasting BV hervat ook de series Dawson’s Creek, Sex in the City en Charmed vanaf februari op NET 5, Roswell en Angel keren op een later moment terug bij deze zender. (Broadcastpress)

Gerelateerde berichten