Search
Close this search box.

Traditionele kerstspecial ‘All You Need Is Love’

Kerstmis is een tijd van tradities en SBS 6 doet daar trouw aan mee. In december brengt de zender de jaarlijkse kerstspecial van het programma `All You Need is Love’ waarin presentator Robert ten Brink weer verre liefdes bij elkaar probeert te brengen en een onvergetelijke kerst tracht te bezorgen.

In de traditionele, speciale kerstaflevering van `All You Need is Love’, dit jaar voor de achtste keer, gaat Robert ten Brink weer op pad met zijn speciale kerstbus en viert de liefde weer hoogtij. Vorig jaar heeft Robert ten Brink zelfs voor de geliefden een speciaal Big Christmashuis laten neerzetten. Alles staat in het teken van de liefde waarbij Robert zoveel mogelijk mensen een onvergetelijke kerst wil bezorgen. In de speciale kerstspecial is vaak sprake van meer dan een mooie dramatische hereniging of bijzondere verrassing.

Robert ten Brink: `Het is vaak onbegrijpelijk hoe je als tv-medium wel zaken voor elkaar kunt krijgen, waar anderen soms jaren tevergeefs mee bezig zijn. Vraag me niet hoe dingen ons lukken. We zijn daar met een heel team maanden mee bezig. Zelfs als de Nederlandse ambassade meewerkt en alle autoriteiten, kunnen in veel gevallen nog problemen ontstaan. Het zijn zeer spannende momenten voor ons voordat de speciale kerstuitzending de lucht in gaat’.

Reguliere afleveringen van `All You Need is Love’ staan ook dit televisieseizoen weer gepland. (SBS)

Gerelateerde berichten