Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Alle lijstjes op een rij / Pierre Wind in Kort&Klijn / Eurosonic en Noorderslag

Voor de (on?)volledigheid nog even een lijstje van de nummers 1 van alle jaarlijstjes die vorige week op 3fm te beluisteren waren:

– Verrukkulijke 715: Live – Run to the water
– Mega Top 100 – Jody Bernal: Que Si, Que No
– Interactieve Cyber Top 100 EN VPRO Song van het Jaar – Krezip : I would stay
– Moordlijst – 16 Horsepower: Secret South
– Flip 2000 – het hele zwikkie gedeeld op de eerste plaats

Overigens krijgt Corne Klijn binnenkort een nieuwe website, en zal kok Pierre Wind op dinsdag en donderdag een kookrubriekje met aparte gerechten gaan verzorgen. Pierre kennen we nog van de krankzinnige pannenkoeken die hij in oktober bakte in de 3FM studio tijdens het Feast of Peace

Het eerste weekeinde van het nieuwe jaar vinden Eurosonic en Noorderslag plaats, en 3FM is er live bij. Luister vrijdag en zaterdagavond voor een uitgebreid verslag en heel veel livemuziek. Vrijdagavond rukt de VPRO uit voor Eurosonic, het Groningse kroegenfestival. Jaap Boots schept orde in de chaos van nieuwe, veelal onbekende Europese bands. De uitgezonden concerten zullen later terug te horen zijn via 3voor12

Zaterdag neemt Marc Stakenburg het estafette stokje over voor Noorderslag, waar ook de Popprijs wordt uitgereikt. Wordt het Anouk? Kane? Of Krezip? Dus als je niet naar de Oosterpoort in Groningen kunt afreizen, ben je tenminste toch nog volledig op de hoogte. Overigens, wil je ook nog zien wat je hoort, surf dan naar www.noorderslag.nl. Daar zijn uitgebreide webcasts te zien van de optredens van zowel Eurosonic als Noorderslag.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten