Search
Close this search box.

BNN nieuws

Zondag 21 januari van 14.00 tot 17.00 uur zijn Re-play, Smalltown Romeos, Beef en Lenn te gast in het 3FM programma BNN Live. Exclusief voor BNN geven zij verspreid over het programma een aantal optredens rechtstreeks vanuit ‘Café Thomas’ in Eindhoven.

Zondag 21 januari van 18.10 tot 18.55 uur is Jennifer Lopez te zien bij Top of the Pops op Nederland 2. Met stip stormde zij de afgelopen weken de Mega Top 100 binnen waar ze nu al op nummer 1 staat met de single ‘Love don’t cost a Thing’.

Woensdag 24 januari van 21.25 tot 21.55 uur op Nederland 3 is regisseur, columnist en presentator Theo van Gogh te gast in het programma De Hemelpoort met Jeroen Pauw.

Presentator Jeroen Pauw praat met Theo van Gogh over zijn nieuwe film ‘Baby Blue’ die donderdag 25 januari in première gaat. Daarnaast wordt er teruggekeken op de belangrijkste wapenfeiten en gaat Jeroen op zoek naar minder leuke dingen die vergeten of weggestopt zijn.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten