Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Carnavalsmarathon op tv

Op vrijdag 23 februari 2001 om 15.49 uur start Baronie TV weer voor de 5e achtereenvolgende keer met de jaarlijkse carnavalsmarathon. Het einde is op dinsdag 27 februari om 23.11 uur. Net als vorige jaren wordt ook nu weer uitgezonden via het Casema Service Kanaal, het zogenaamde kleine hokskeskanaal.

Baronie TV is in de volgende plaatsen te ontvangen: Chaam, Breda, Bavel, Galder, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Drimmelen, Made , Hoge en Lage Zwaluwe, Terheijden/Wagenberg, Etten, Leur, Geertruidenberg, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Den Hout, Dorst, Oosteind, Oosterhout en Moerdijk.

De hoofdstudio is dit jaar voor het eerst gevestigd in Café Beatrix aan de voorzijde van het NAC-stadion in Breda. De uitzending van Baronie TV wordt gemaakt door ruim 50 vrijwilligers en worden mogelijk gemaakt door evenzoveel sponsoren en adverteerders. (M)

Gerelateerde berichten