Search
Close this search box.

Zero Base interview online te beluisteren

Afgelopen Donderdagavond zond het radioprogramma Telescoop een item uit over het Zero Base onderzoek en de mogelijke gevolgen daarvan. Hiervoor is onze RadioWereld medewerker Michiel van Diesen geïnterviewd in het radioprogramma Telescoop. Luister hier in RealAudio.

Het item gaat onder andere over de herverdeling, de mogelijke veiling, de (N)SFN technologie, niet-landelijke commerciële en andere zaken. Kortom: gewoon een leuk item om naar te luisteren. De uitzending is was afgelopen donderdag tebeluisteren op Radio 5.

Aanstaande vrijdag zal het ministerie van Verkeer en Waterstaat openheid geven over de plannen, en direkt daarna staat alles op deze site te lezen, dit vind mogelijk plaats tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u Michiel van Diesen mailen op vragen@michielvd.demon.nl, hij zal ze graag beantwoorden (kan even duren ivm drukte wegens studie.). (M)

Gerelateerde berichten