Search
Close this search box.

GHR-persvoorlichter Rob van Dijk terug naar radiojournalistiek

Persvoorlichter en bedrijfsjournalist Rob van Dijk (42) gaat het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam (GHR) na bijna tien jaar verlaten.

Rob begint per 1 februari a.s. bij Radio Nederland Wereldomroep in Hilversum als bureauredacteur en presentator op de Nederlandse afdeling. Hij keert daarmee terug naar zijn grote liefde.

Vóór het GHR werkte hij als redacteur, nieuwslezer en presentator bij Radio West en daarvoor bij Radio 10FM. Naast zijn functie bij het Havenbedrijf was hij bovendien een tijd lang actief als ANP-nieuwslezer en freelance programmamaker voor verschillende lokale omroepen (Stadsradio Rotterdam, Stadsradio Den Haag en het Westlandse WOS-Radio). Het GHR is inmiddels begonnen met werving voor de vrijgekomen functie. (Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam)

Gerelateerde berichten