Search
Close this search box.

Late night met Dolf Jansen bij de VARA ‘Later wordt het leuk’

Dolf Jansen – de enige presentator die sneller praat dan zijn schaduw – is met ingang van zaterdag bij de VARA op Nederland 3 te zien met z’n eigen late night show ‘Later wordt het leuk’. In iedere aflevering gaat hij op zoek naar het antwoord op een bepaalde vraag. Daarbij wordt een groot beroep gedaan op z’n improvisatievermogen en is lachen niet verboden …

Voor de antwoorden die Dolf Jansen zoekt, worden niet alleen ‘bouwstenen’ aangedragen door de gasten die hij in het programma ontvangt. Ook het publiek wordt uitgenodigd om op elk gewenst moment te interrurnperen rnet prangende vragen of duidelijke meningen.

Aan het slot van de aflevering moet Dolf – voorzien van alle meningen, standpunten, mitsen en maaren – voldoende stof hebben verzameld om te komen tot een tintelende conclusie waarover in de huiskamer vrolijk verder kan worden gediscussieerd. Bij zijn tocht op weg naar de conclusie zal Dolf jansen telkens terzijde gestaan door een stand-up comedian die als zogenaamde sidekick fungeert en door een huisband. ‘Later wordt het leuk’ wordt live uitgezonden vanuit het Media-café in Amsterdam.

‘Later wordt het leuk’ met Dolf lansen, vanaf 27 januari tot en met 24 maart 2001 op zaterdagavond om 23.40 uur bij de VARA op Nederland 3. (VARA)

Gerelateerde berichten