Search
Close this search box.

SBS Broadcasting, KNVB en CV Toto Divisie Zoeken oplossing

SBS Broadcasting BV, de KNVB en de CV Toto Divisie hebben vandaag overleg gehad over de uitzendingen van de Toto Divisie voor de rest van dit seizoen. De drie partijen, vertegenwoordigd door Fons van Westerloo en Lex Muller (SBS Broadcasting BV), Henk Kesler (directeur Betaald Voetbal KNVB) en Frans Derks en Simon Kelder (namens de CV Toto Divisie) hebben uitvoerig gesproken over het voornemen van SBS om te stoppen met de uitzendingen op de zaterdagavond.

Alledrie de partijen hebben begrip voor elkanders standpunten en benadrukken dat het een constructief gesprek was. Binnen twee weken hopen de partijen een oplossing te vinden die voor een ieder positief is. In de tussentijd is besloten dat SBS 6 op zaterdag 27 januari aandacht zal schenken aan de wedstrijden uit de Toto Divisie in het ‘SBS 6 Sport’ programma rond de Amstel Cup. In de week daarop, 3 februari, zal een samenvatting van de gespeelde wedstrijden uit de Toto Divisie te zien zijn in ‘Hart van Nederland’.

Het is wel zeker dat de veertig minuten durende uitzending, zoals die tot nu toe op de zaterdagavond stond, niet meer in die vorm op televisie terugkeert. Er zal wel naast de zondagavond worden gekeken of er in de programmering ruimte is om meer aandacht te schenken aan de wedstrijden van de Toto Divisie. Hierover wordt binnen twee weken uitsluitsel verwacht. (SBS)

Gerelateerde berichten