Search
Close this search box.

NCRV ONGELUKKIG OVER VERLOOP KWESTIE FERRY MAAT

De NCRV heeft vandaag (vrijdag) tegenover de RadioWereld gereageerd op de kwestie rond Ferry Maat. Zoals bekend heeft Ferry op een emotionele wijze afscheid genomen van de NCRV, waarbij hij felle kritiek op de NCRV niet schuwde.

De NCRV betreurt de gang van zaken: “Het is jammer dat je na 5,5 jaar van vruchtbare samenwerking op deze wijze uit elkaar moet gaan”.

Volgens de NCRV is de samenwerking stukgelopen op een zakelijk verschil van mening. “Er zijn het afgelopen jaar en vooral de afgelopen maanden verschillende gesprekken geweest met Ferry. Hierin zijn besprekingen gevoerd over de verlenging van het contract. Uiteindelijk hebben we Ferry een laatste bod gedaan, en dat heeft hij afgewezen”. De NCRV betreurt de gang van zaken. “Helaas heeft Ferry gekozen om, laten we zeggen, zijn gram te halen op de radio”.

Over de negatieve reacties op het vertrek van Ferry Maat reageerde de NCRV: “Het is gebruikelijk dat er wat ophef ontstaat als er een coryfee als Ferry Maat vertrekt. Het is dan ook logisch dat er een schare trouwe luisteraars is die in zo’n geval de kant van de presentator kiest”. (MvD)

Gerelateerde berichten