Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Programmaspecial op Arrow Classic Rock

ARROW Classic Rock biedt sinds eind 1996 een uniek muziek-georiënteerd radioprogramma met een ‘Classic Rock’ format. Het programmaprofiel van ARROW Classic Rock onderscheidt zich duidelijk van bestaande radiozenders en vormt mede vanwege de culturele waarde van Classic Rock-muziek, een waardevolle aanvulling op het bestaande radio-aanbod via de kabel en de ether voor de luistergroep van 20 tot 49 jaar.

Ter gelegenheid van de 60-ste verjaardag van Willem van Kooten, een van de aandeelhouders in Arrow en Nederlands belangrijkste radioman, zendt Arrow op vannavond (7 januari) 18.00 – 19.30 uur een programmaspecial uit.

Velen bekende Nederlanders, ex-collega’s etc vertellen anekdotes en geven statements. Het is wel een ‘format-breuk’ maar dat moet maar een keer.

Surf hier naar Arrow Classic Rock
Luister hier live naar Arrow Classic Rock (M)