Zoeken
Sluit dit zoekvak.

3FM nieuws

Zoals we al eerder schreven ging in de nacht van Donderdag op vrijdag de klerenverbranding niet door bij Pyjama FM, presentator Roeland van Zeist vond het niet zo een goed idee na het gebeurde in Volendam afgelopen week.

Maar toch was het een aparte uitzending, donderdag bestond Sesamstraat namelijk 25 jaar en de medewerkers hadden een feestje. Pino (de echte, althans de vrouw achter pino, want die lag natuurlijk allang in bed) kwam ook nog aan de telefoon en vertelde iets over hoe dat nu werkt dat maken van opnames met Pino erin.

Ook kwam Lot even later nog in de uitzending en ook zij vertelde wat over het personage Lot in Sesamstraat, die toch wel anders is als de real life Lot. Concluderend dat Pyjama FM toch wel informatief was deze nacht en er ook nog een nieuw item in het leven is geroepen door Roeland, waarbij je hem moet betalen (??) om iets in de uitzending te doen, dat kan een band zijn, presenteren enz.

Verder kunnen wij nog melden dat Gerard Ekdom bij radio 3FM door ziekte getroffen is en zijn programma door Patrick Kicken werd overgenomen.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten