Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Omroep Brabant haalt zeer ervaren presentator binnen.

Frans Regtien wordt de nieuwe presentator van het ochtend actualiteitenprogramma bij Omroep Brabant. Vanaf 1 april zal Regtien (46) iedere werkdag te horen zijn tussen zes en negen uur.

Hij staat bekend als een presentator die als geen ander in staat is kennis van zaken te combineren met een ongedwongen toon. Adjunct-hoofdredacteur Martin Fröberg is dan ook erg blij met de komst van Regtien. “We zijn er trots op dat we zo’n goede presentator aan ons kunnen binden. Hij past uitstekend in het nieuwe geluid dat vanaf 12 februari op ons station te horen zal zijn.” Het ochtendmagazine met veel nieuws haalt de hoogste luistercijfers bij Omroep Brabant. Met Frans Regtien erbij krijgt Omroep Brabant voortaan op ieder uur van de dag een vaste presentator.

Fröberg daarover: “Daarmee gaat een lang bestaande wens in vervulling. Vijf werkdagen in de week vaste presentatoren op ieder tijdstip van de dag. Dat is goed voor de herkenbaarheid en zorgt ervoor dat luisteraars zich binden met ons radiostation.” Frans Regtien is zeer ervaren. Hij heeft gewerkt voor Echo (radio), Brandpunt (TV), de Radio Nieuws Centrale (RNC) en de Wereldomroep. Ook was hij docent radio en televisie aan de journalistenopleiding HICO in Zwolle. Vanaf vorig jaar is Frans Regtien werkzaam als eindredacteur actualiteiten van de Wereldomroep. Frans Regtien is zoals hij dat zelf noemt een ‘echt radiodier’. Het aanbod van Omroep Brabant om een eigen nieuwsprogramma te presenteren was voor hem zo aantrekkelijk dat hij graag naar Brabant komt. (Omroep Brabant/Medianed)

Gerelateerde berichten