Search
Close this search box.

S.L.O.R. (Rotterdam)

Rotterdam TV, de lokale TV zender van Rotterdam wordt redelijk goed bekeken. 25% van de Rotterdammers zegt wekelijks het kanaal te bekijken. De programma’s worden daarbij met ruim voldoende tot goed gewaardeerd. Een grote groep kijkers van Rotterdam TV zijn minderheden aangezien aan hen veel aandacht besteed wordt.

Rotterdam TV (samen met Kunstkanaal op kanaal 59-) maakt deel uit van de Stichting Lokale Omroep Rotterdam waaronder ook de volgende radiozenders vallen:

Stadsradio Rotterdam (fm 94,6 en kabel 105.9), Migrantenomroep Rotterdam (M.O.R. kabel 106.5). en Omroep Rotterdam I ,II en, III (Kabel 107.1, 107.5 & 107.9) Zowel via Rotterdam TV en de 3 toegangsradiokanalen kunnen organisaties zendtijd verkrijgen en standaard vullen meer dan 20 organisaties de programmering van het TV kanaal en de toegangskanalen.

Migranten omroep (M.O.R. 106,5)) staat overigens ook sterk als lokale omroep die alle minderheden wil bedienen en straalt ook de culturele diversiteit die Rotterdam door hen heeft, uit. Meer info over de Rotterdamse Omroep via www.slor.nl (M)

Gerelateerde berichten