Help CountryFM de winter door

Een groot aantal websites die te maken hebben met country muziek zijn een donateurs actie gestart voor het behoud van COUNTRY FM. Onder het motto “Nu Of Nooit Meer Country”, wordt men op deze websites via een banner doorgelinkt naar een opgave formulier waarop men kan aangeven hoeveel men wil doneren. Dit formulier wordt dan direct doorgestuurd naar COUNTRY FM.

Met deze aktie hoopt men heel veel donateurs te werven met als doel COUNTRY FM lucht te geven om naar grote investeerders te zoeken. Daarnaast is het natuurlijk een belangrijk signaal uit de countrywereld dat het wegvallen van COUNTRY FM voor country minnende Nederlands een bijzonder groot verlies zal zijn.

Via Outback-nl.com/actie en youngcountrynews.com komt men op het desbetreffende formulier. (M)

Gerelateerde berichten