Search
Close this search box.

Meer 538 Newz

Er kwam nog wat nieuws binnen, dus vandaar een extra editie…

>> Truth or Dare
Monique Sluyter scoorde dinsdag 83 punten in Truth or Dare. Daarmee staat ze gelijk met Judith.

>> Koninginnedag
Krezip en Twarres zijn toegevoegd aan het rijtje met optredende artiesten op Koninginnedag bij Radio 538 en TMF.

>> Dancesmash Top 100
Radio 538 zendt op zondag 29 april de Dancesmash Top 100 uit. Jij bepaalt hoe deze lijst eruit ziet! Op www.radio538.nl vind je een lijst met alle platen die tussen 1994 en 2000 dancesmash zijn geweest bij 538. Onderaan de site kun je je 3 favoriete dancesmash hits doorgeven.

Stemmen kan tot vrijdag 27 april, dan worden alle stemmen geteld en verschijnt de definitieve lijst op deze pagina. Op zondag 29 april hoor je tussen 12.00 en 20.00 de volledige Top 100 op Radio 538.

>> Janet weekend
Eind april komt de nieuwe cd van Janet Jackson pas uit, maar de paashaas brengt ‘m al eerder langs bij 538. Komend weekend is het Janet weekend op 538. Je hoort de grootste hits van Janet en ook alle tracks van haar nieuwe album. Daarnaast maak je kans op gave Janet prijzen (waaronder een trip naar een Janet concert), hoor een speciale Janet minimix gemaakt door Ben Liebrand en zondagavond in Juize wordt een exclusief interview met Janet uitgezonden.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama